Wat we doen

Jacobs Decorateurs is een bedrijf dat zich bezighoudt met etaleren, standbouw & inrichting, en met het verzorgen en verhuren van seizoen-decoraties.

Ieder seizoen staan wij voor u klaar om uw winkel, showroom of etalage in de sfeer van het seizoen te brengen. Daarbij mag u denken aan winter, lente, Pasen, zomer, herfst, sinterklaas en kerst. Ook speciale themafeesten (bijvoorbeeld Koninginnedag, EK of WK voetbal, jubilea en bedrijfsfeesten) kunnen wij voor u verzorgen.

Onze decoratie wordt aangepast aan al uw wensen en kan in iedere ruimte worden toegepast. Onze decoraties worden ingekocht bij exclusieve leveranciers en gemaakt in onze eigen ateliers zodat u altijd beschikt over een uitstraling die u nergens anders zal terugvinden.

Onze werkwijze is eenvoudig. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze decoraties komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Zo kunnen wij u advies geven over hoe de decoratie het beste tot zijn recht zal komen.

Jacobs Decorateurs is een flexibel bedrijf. Wij hebben klanten door geheel Nederland en België. Onze werktijden zijn flexibel, wenst u bijvoorbeeld dat wij voor openingstijden komen dan is dat geen probleem.

quality since 1985

Omdat Jacobs decorateurs haar seizoen-decoratie verhuurt en u onze decoraties in bruikleen heeft, heeft u daar vele voordelen van: