+31 (0) 165 54 97 11

  Bel direct

Neutronweg 9 | 4706 PL Roosendaal

Wat doen we?

Jacobs Decorateurs is een bedrijf dat zich bezighoudt met etaleren, standbouw & inrichting, en met het verzorgen en verhuren van seizoensdecoraties.

Ieder seizoen staan wij voor u klaar om uw winkel, showroom of etalage in de sfeer van het seizoen te brengen. Daarbij mag u denken aan winter, lente, pasen, zomer, herfst, sinterklaas en kerst. Ook speciale themafeesten (bijvoorbeeld Koninginnedag, EK of WK voetbal, jubilea en bedrijfsfeesten) kunnen wij voor u verzorgen.

Onze decoratie wordt aangepast aan al uw wensen en kan in iedere ruimte worden toegepast. Onze decoraties worden ingekocht bij exclusieve leveranciers en gemaakt in onze eigen ateliers zodat u altijd beschikt over een uitstraling die u nergens anders zal terugvinden.

Onze werkwijze is eenvoudig. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze decoraties komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Zo kunnen wij u advies geven over hoe de decoratie het beste tot zijn recht zal komen.

Jacobs Decorateurs is een flexibel bedrijf. Wij hebben klanten door geheel Nederland en België. Onze werktijden zijn flexibel, wenst u bijvoorbeeld dat wij voor openingstijden komen dan is dat geen probleem.

Omdat Jacobs decorateurs haar seizoensdecoratie verhuurt en u onze decoraties in bruikleen heeft heeft u daar vele voordelen van:

  • Geen aanschaf van dure decoratiematerialen
  • Geen tijdsverlies om deze zelf te moeten aanbrengen, wij zijn snel en vakkundig in het op en afbouwen van decoraties en etalages
  • Geen kostbare opslagruimte
  • Iedere keer weer nieuwe, frisse, leuke kwaliteitsdecoraties in de sfeer van het seizoen.

Als dit u goed in de oren klinkt, neemt u dan gerust contact op met Jacobs Decorateurs. Wij zijn ervan overtuigd u te kunnen helpen met onze kwaliteit en vakmanschap!